szerda, december 01, 2021

A LED amiért elkezdtem:

Amikor, megtaláltam a lehetőséget a LED-es világítás tervezésével, gondoltam forradalmi változást hozhat ez a lakberendezésben, és így is van!

A rejtett világítások, hangulati elemek, hagyományos égők kiváltása, mindez variálható erre pl.:

Egy-egy szoba stílusát követve megoldható a tér-forma színek együttes kompozíciója, egyszerű anyagi eszközökkel mint pl. a gipszkarton.

Mivel az ügyfeleimmel már az első perctől kezdve, kitalálhatjuk a kivitelezéstől a komplett beszerzésig, ezért megoldok mindent egy helyen. Ez nagy előny mindenkinek hisz nem kell szaladgálni, a különböző LED kialakításhoz szükséges dolgokért.

Energia megtakarítás:

A LED egy olyan nagyszerű felfedezés volt a világítás forradalmasítására, ami lehetővé tette, hogy kis energia-felvétellel fényt állítsunk elő. Alacsony fogyasztása miatt rengeteg alkalmazási területen kapott helyet. Elsőként a televízió készülékekben, telefonokban és egyéb háztartási gépekben kapott helyet, valamint a villanykapcsolókba irányfényként kezdték alkalmazni. Ma már a mobiltelefonok háttere is LED-ekkel van megoldva, épp az alacsony fogyasztása miatt. Legújabb fejlesztések, már lehetővé tették, hogy otthoni világításunkat is kiválthassuk ezekkel a rendkívül alacsony fogyasztású diódákkal.

Élettartam:

A LED-ek rendkívül hosszú élettel szolgálják ki igényeinket. Ha belegondolunk abba, hogy otthonunkban hány helyen használjuk évek óta, akkor már kétségeinket is eloszlattuk, vajon tényleg igaz e, mikor a halogén izzók harmad annyit sem bírnak mint ígérik. Például egy televízió készülékben napi 24 órát világít a LED (készenléti állapotban is) és kb. 10 évig használjuk, és az a kis világítás még mindig bírja, még akkor is, ha a képernyő már nem! 50.000 óra a minimum élettartamuk, és ez csak hosszabb lehet, valójában ezek az izzók elvileg soha nem égnek ki.

 

Partnereim

...maximális minőségben, kiszolgálással, garanciával szállítják a termékeiket, csak tőlük forgalmazom az évek alatt bizonyított minőségben:

Az ANRO díszléceivel dolgozom...

anrologo

Az oldal coockie-kat használ, melyek a működéshez feltétlen szükségesek. Bővebb információt Adatvédedelmi tájékoztatónkban talál.

Tudomásul vettem a cookie-k használatát.

EU Cookie Directive Module Information