csütörtök, október 21, 2021

Lakberendezés

Deák Gáborné Edó vagyok, Makón és környékén dolgozom de nem okoz gondot más, vidéki munka sem, akár az országhatárain kívüli megbízás sem.

Tanulmányaimat, az élet sokoldalú területein kívül, a fémipartól kiindulva kezdtem... Nagyon foglalkoztat a egyedi bútor tervezés a design kialakítása, erről még nem mondtam le ,hogy ezzel is foglakozzam.

Minden stílusban szívesen tervezek. Terveztem már klasszikus polgári otthonon és mediterrán családi házon át,minimál lakásig sokféle stílusban. Munkáimból ízelítőt a referenciáim között és a galériában talál.

Hiszem, hogy egy jó lakberendezőnek nem csak egy neki tetsző stílusban kell tudnia terveznie, ezért van szüksége hatalmas empatikus készségre, hogy ráérezzen, milyen otthont szeretne a megrendelő. A lakberendezés, színes változatos egyéniségek összehangolása a tervező és a megrendelő közt. A számítógépes látványtervezéssel, egyedi rajzokkal, burkolattervektől a világításterv elkészítéséig. Persze gyakran keresnek meg kisebb, lakberendezési részfeladatokkal is, ezeket is örömmel vállalom.

Vállalom lakások, családi házak, üzletek, éttermek, irodák berendezésének tervezését, a kivitelezést is megoldom.

A lakberendezői munka nem csak a papírlapon fejeződik be, több ez annál, a mesterekkel összhangban csak az tud dolgozni aki partnerként, kezeli a szakipart, és nem csak a terveken, gyakorlatban is. Munkám alkotó folyamat, melynek során megmutatom a lehetőségeket, formába öntöm az elképzeléseket, segítem a megvalósítást.

Kivitelezés: Szeretek belefolyni a szakemberekkel való közös "koprodukcióban" megbeszélni részleteket, szakmai fortélyokat, mindezt a legjobb megvalósítás érdekében.

Szakipari háttér: Festés, burkolás, kőműves munkák, gipszkartonozás, asztalos ,villanyszerelés.

Referenciák:

  • Autós Csárda ( magánlakás) 
  • Nagylak (Románia) étterem 
  • Aradon étterem
  • Apátfalva Black Bull Pub
  • Magánlakások Szeged, Makó, Mezőhegyes, Kiszombor, Csanádpalota

Az oldal coockie-kat használ, melyek a működéshez feltétlen szükségesek. Bővebb információt Adatvédedelmi tájékoztatónkban talál.

Tudomásul vettem a cookie-k használatát.

EU Cookie Directive Module Information