szerda, december 01, 2021

Központi porszívók

Bárhol bármilyen körülmények között is élünk, dolgozunk a környezetünkben felhalmozódó szennyeződések eltávolításának feladatától nem, szabadulhatunk. hard_floor_vagott

A központi porszívó rendszer alkalmazása új fejezetet nyit a takarításban. Ezzel a technológiával mindenütt olyan tisztaságot lehet teremteni, amelyet eddig csak fáradságos munkával lehetett elérni. A központi porszívó rendszer egy falba épített, fali csatlakozókban végződő speciális PVC csőrendszerből és egy fixen felszerelt nagy szívóerejű porszívógépből áll.

Ha a szívócsövünk csonkját behelyezzük a fali csatlakozóba abban a pillanatban, megkezdődik a porszívózás, mert a csőrendszer mellet kiépített elektromos vezeték automatikusan bekapcsolja a porszívó gépet. A központi egységet érdemes olyan helyre telepíteni, (pince, garázs) ahol zavartalan lehet a működése és a beszívott levegő a szabadba vezethető. A takarítás rendkívül hatékony, hiszen a beszívott levegő nem a lakás légterébe kering vissza, így jelentősen csökken a bútorokra leülepedő por mennyisége. Nem is beszélve a sokszor allergiás tüneteket okozó poratkákról és pollenekről melyet a központi porszívó rendszer szintén hatékonyan távolít el.

Lehetőségek:

A T-MARKT központi porszívó rendszer már nem csupán kertes házakban alkalmazható, de lakótelepi lakásokba is beépíthető. A központi gépet akár az erkélyre, akár a lakótérbe helyezzük, a legfontosabb, hogy a beszívott levegő az allergiát okozó anyagokkal együtt a szabadba távozhasson. Ez csak a központi porszívó rendszerrel érhető el.

A lakótéren belül elhelyezett központi porszívó rendszer előnye, hogy a gépet nem kell védeni az időjárás viszontagságaitól, hátránya, hogy hallatszik a gép zaja. A lakótéren kívül elhelyezett központi porszívó rendszer előnye, hogy csendes, nem hallatszik a gép zaja, hátránya, hogy védeni kell a direkt nedvességtől. Az időjárás viszontagságai ellen védelmet nyújt a gép méreteihez kialakított tároló szekrény.

A központi porszívórendszer előnyei:


 • A beszívott levegő a szabadba távozik, ezáltal megszűnik az állandó porkörforgás. 
 •  A legfinomabb porszemcséket és az atkákat is eltávolítja. 
 •  Csendes. 
 •  A gépet nem kell magunk után húzni. 
 •  Nagy szívóerővel rendelkezik.

Ingyenes szolgáltatásaink:

 • Tervezés és tanácsadás 
 • Felmérés 
 • Árajánlat készítés
Éljen tiszta, csendes, por- és atkamentes környezetben!

Típusválaszték

A gép típusát a takarítandó terület nagyságától függően kell megválasztani. A megfelelő gép kiválasztását bízza szakembereinkre, akik a rendszert nem csak forgalmazzák, de megtervezik, és telepítik rendszerünket.


Egyéb felhasználási lehetőségek

A központi porszívó rendszer az alábbi területeken alkalmazható:
 • Többlakásos társasházakban és a családi házakban a háztartási rendszerek tökéletes tisztaságot varázsolnak otthonunkba.
 • Szállodákban, panziókban a porszívózás nem zavarja a pihenni vágyó vendégek nyugalmát, így a takarítás észrevétlen és gyors.
 • A rendszerre csatlakoztatható speciális szívófejek segítségével a fogtechnikai laborokban keletkezett csiszolás apró szemcséi gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók. A rendszer kiválóan alkalmas fodrász szalonokban keletkezett apró haj és por könnyed eltakarítására.
 • Ipari üzemekben is rendkívül praktikus a központi porszívó rendszer használata, mivel a különböző funkciójú szívófejek szinte minden fajtájú és méretű felületen alkalmazhatók.
babies

Háztartási felhasználás:

szemetlapat1

A háziasszonyok munkáját jelentősen megkönnyíti a bútorba vagy falba építhető szemétlapát adapter, mely szintén a rendszer része. Az adapter elé söpört morzsákat és kisebb konyhai szemeteket egy könnyed mozdulattal eltávolíthatjuk a lakótérből.

Irodai felhasználás:

A központi porszívó rendszer zajmentes, gyors, fizikailag megkönnyíti a takarítást, hiszen nem kell a nehéz takarítógépet és az elektromos zsinórt magunkkal vinni, és szintek között mozgatni. A különböző takarítófejek segítségével a legkülönfélébb szemetet is el lehet távolítani, illetve a legkisebb sarkot is el lehet érni. direct connect plug in_resize

Az oldal coockie-kat használ, melyek a működéshez feltétlen szükségesek. Bővebb információt Adatvédedelmi tájékoztatónkban talál.

Tudomásul vettem a cookie-k használatát.

EU Cookie Directive Module Information