csütörtök, október 21, 2021

Kiváló minőségű bambusz parkettát forgalmazunk. Kivitelezést is vállalunk.

Kérem, tekintse meg partnercégünk termékeit: Exotic World bambusz

Környezetbarát

Egy fa érése 100 évet vesz igénybe, egy bambuszerdő megéréséhez csupán 5 év szükséges. Reprodukciós szaporodása és szerkezeti tulajdonsága miatt az egyetlen növényzet, amely "alternatív faanyag forrásként" szolgálhat. Ráadásul györkézetétől fogva a levelekig teljes mértékben hasznosítható. Kiváló szén részecske és anion lekötési hatása révén a Föld légköri regenerálódáshoz is nagyban hozzájárul.

Stilisztika

Jellegzetes mintázata és különleges tapintása egyedi hatással bír. Sajátos kifinomultsága párosul a utánozhatatlan nemességgel. Eredeti megjelenésével nem csupán az egzotikumot, hanem a távol-kelet ősi kultúrájában mélyen gyökerező bambusz szellemi értékét és vonzerejét is az otthonába varázsolja. Különböző más fafajtákkal kombinálva rengeteg újszerű és modern stílus is kialakítható.

Innováció

Vállalatunk teljeskörű kutatási és fejlesztési képességgel rendelkezik, több saját kifejlesztésű technológiát és szabadalmat birtokol, ezzel biztosítja termékei piacvezető helyzetét. Termékeink széles palettája kiterjed a falburkolatok, bútorlapok, konyhai munkalapok, furnérok és kültéri burkolatokra is. Lakossági felhasználáson kívül építészeti és ipari területen is kínálunk megoldásokat.

Elismerés

Termékeink kiváló minősége, dinamikus gyártási kapacitásunk és erőteljes fejlesztési képességünk azok, amelyekkel kiemelt elismerést szereztünk szerte a világon.

Az oldal coockie-kat használ, melyek a működéshez feltétlen szükségesek. Bővebb információt Adatvédedelmi tájékoztatónkban talál.

Tudomásul vettem a cookie-k használatát.

EU Cookie Directive Module Information